Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Nassau Dillenburgstraat 16
3116 EM SCHIEDAM

verkocht

Kom snel een kijkje nemen in dit prachtige, karakteristieke heren-hoekhuis, voorzien van alle moderne gemakken. De woning beschikt o.a. over een riante doorzonwoonkamer met een moderne keuken & badkamer, 4 ruime slaapkamers en een heerlijke achtertuin gelegen op het westen, alsmede een voor- en zijtuin. De woning ligt het kindvriendelijke Oranjekwartier, op een steenworp afstand van het historisch centrum van Schiedam, met tal van winkels, gezellige horeca en diverse openbaar vervoersmogelijkheden.

Indeling

Begane grond
Fraai aangelegde voortuin met de entree van de woning via de zijtuin van het huis, gelegen aan de Louise de Collignystraat. U komt binnen in de ruime, betegelde ontvangsthal met garderobe en meterkast. Tussenhal met beklede trapopgang naar de eerste etage met bijzonder veel lichtinval, ruim toilet met hangend closet & fonteintje, kelderkast en toegang tot de woonkamer. De royale doorzonwoonkamer beschikt over een sfeervolle erker aan de voorzijde, openslaande deuren naar de achtertuin en is geheel voorzien van een prachtige Frans eikenhouten vloer met whitewash-finish & een strakke wandafwerking. Aan de achterzijde vindt u de eethoek en de moderne, open keuken van Siematic (2008) met kookeiland met bar, voorzien van een granieten werkblad diverse onder- & bovenkasten, waaronder een rolluik-kast en inbouwspots. Daarnaast beschikt de keuken over diverse inbouwapparatuur van Miele, waaronder een 4-pits inductiekookplaat met in hoogte verstelbare RVS afzuigkap, een hetelucht-/stoomoven met warmhoudlade, een vaatwasser, extra grote koelkast en separaat een vriezer met 4 lades.

Achtertuin
De heerlijke achtertuin ligt op het westen, waardoor u hier in de zomeravonden tot laat van de zon kunt genieten. De tuin is grotendeel omheind met een wilgenheg, waardoor u veel privacy geniet. Daarnaast beschikt de achtertuin over sierbestrating, een grasveldje, elektrische zonwering, een buitenkraan en een achterom via de schuur.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en de afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de voorzijde vindt u de royale ouderslaapkamer van 15 m² met erker en inloopkast, alsmede een vaste trapkast. Aan de achterzijde vindt u de tweede slaapkamer van ca. 16 m², welke toegang biedt tot het woningbrede balkon, gelegen op het westen. De overloop en beide slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De ouderslaapkamer beschikt daarnaast nog over dezelfde karakteristieke zonwering die u ook op de begane grond vindt aan de voorzijde.

Tweede verdieping
Middels de afgesloten trapopgang bereikt u deze ruime overloop, welke prima dienst kan doen als extra slaapkamer. Hij beschikt over een nette laminaatvloer, 2 Velux dakramen, een ruime vide en naast een grote vaste kastenwand met wasmachine- & drogeraansluiting, nog extra bergruimte achter de knieschotten. De vide biedt extra bergruimte of kan worden ingericht als speelzolder. Op de vide vindt u tevens de afgesloten technische ruimte met opstelplaats van de C.V.-combiketel (Nefit 2008). Aan de achterzijde vindt u nog een riante slaapkamer voorzien van een dakkapel met kunststof kozijnen & sunscreens, 2 vaste kasten en vloerbedekking.

Afmetingen
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1929
- Woning is gelegen op EIGEN GROND
- Keuken, badkamer & toilet gerenoveerd
- Geheel voorzien van dubbele beglazing, grotendeels in kunststof kozijnen
- Recentelijk is het dak vernieuwd
- Verwarming & warm water middels cv-combiketel (Nefit 2008)
- Meterkast met 7 groepen + 2 aardlekschakelaars
- Glasvezelkabel aanwezig
- Pui naar de achtertuin over de gehele breedte in 2008 vernieuwd
- Ouderdoms- en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Oplevering december 2023

Huurvoorwaarden:
- Woning is beschikbaar voor maximaal 2 jaar
- Woning is gestoffeerd
- Waarborgsom van 2 maanden
- Geen huisdieren toegestaan
- Roken niet toegestaan in de woning
- Er zal een screening uitgevoerd worden, waarvan de kosten € 95 zijn, deze kosten zijn voor de huurder
- 2 maanden waarborg
- Inkomenseis: € 6000,- bruto
- Oplevering per direct

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
herenhuis
Type woonhuis
hoekwoning
Aantal woonlagen
4
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
goed tot uitstekend
Dak
zadeldak
Voorzieningen
buitenzonwering, dakraam, tv kabel en alarminstallatie
Isolatie
dakisolatie en dubbel glas

Energie

Energielabel
F
Warm water
c.v.-ketel

Bergruimte

Parkeergelegenheid
openbaar parkeren
Schuur/berging
aangebouwd hout

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg en in woonwijk
Tuin
achtertuin met een oppervlakte van 62 m² en is gelegen op het westen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
165 m²
Perceeloppervlakte
203 m²
Inhoud
450 m³
Inpandige ruimte oppervlakte
20 m²
Buitenruimte oppervlakte
10 m²
Nassau Dillenburgstraat 16, SCHIEDAM

Meer weten over Nassau Dillenburgstraat 16 in SCHIEDAM?