Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Makelaar Schiedam

Dupont: makelaar met deskundig advies dankzij 40 jaar ervaring

Schiedam is een stad waar je woont en leeft zoals jij dat wilt: je kunt er heerlijk shoppen, uitgaan en vindt tegelijkertijd rust bij de vele natuurparken, winkels en parken die Schiedam rijk is. Daarnaast is de Randstad binnen handbereik. Geen wonder dat Schiedam zo in trek is bij veel mensen. De huizenmarkt is in Schiedam dan ook volop in beweging. De krapte op de huizenmarkt in de Randstad speelt hierin, naast de lage hypotheekrente, een hoofdrol. Je huis in Schiedam verkopen, gaat ons dan ook zeker lukken.

Met 100 jaar ervaring in het makelaarsvak kunnen we onze huizenverkopers en -kopers een optimale dienstverlening bieden. Onze makelaars Robert, Bep, Quint, Frank en Angela zijn pas tevreden als onze opdrachtgevers dat ook zijn. Een gemiddelde verkopersbeoordeling van een 8.3 is dan ook een mooi compliment.

Behoefte aan zekerheid?

Twijfel je of een makelaar daadwerkelijk iets aan de verkoop van je woning kan toevoegen? Omdat wij overtuigd zijn van onze meerwaarde mag je onze makelaars nu 3 maanden gratis proberen. Als het ons niet lukt om jouw huis binnen 3 maanden te verkopen, dan is het mogelijk om op basis van no-cure-no-pay met ons verder te gaan. Je kunt ook besluiten om na 3 maanden de opdracht kosteloos te beëindigen. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij alles in huis hebben en het ons lukt om binnen die 3 maanden je huis tegen de beste prijs én beste voorwaarden verkocht te hebben.

  • Gemiddeld de snelste verkoop in Schiedam
  • Grootste makelaar in Schiedam
  • Beoordeeld met een 8.3 op Funda
  • Pioniers in Schiedam: al sinds 1920 actief op de Schiedamse huizenmarkt
  • Geen maandelijkse bijdragen

 

Deskundige makelaar

Ben jij op zoek naar een deskundige makelaar voor de aankoop of verkoop van je huis? Dupont Makelaar te Schiedam staat graag voor je klaar. Ons team bestaat uit gediplomeerde en tevens zeer gedreven makelaars die over ruime kennis bezitten van de woningmarkt in Schiedam. Daarnaast zijn wij ook actief in Rotterdam en Vlaardingen en hebben we door de jaren heen al vele huizen op succesvolle wijze weten te verkopen.

Wil jij ook kennismaken met een makelaar die persoonlijke begeleiding biedt bij het verkopen van een huis en daarnaast een bewezen effectieve verkoopstrategie hanteert? Neem gerust contact op.

NVM Makelaar in Schiedam

Wij bij Dupont Makelaar in Schiedam hebben de beste verkoop -en aankoopstrategie. Wij zijn lid van de NVM wat staat voor kwaliteit. Voor een innovatieve en tevens zeer klantvriendelijke makelaar in Schiedam en omstreken, ben je bij ons dus aan het goede adres.

Wil je meer informatie of weten wat wij je als makelaar in Schiedam kunnen betekenen? Neem contact op!

Angela Verhaaf

Register Makelaar /
Register Taxateur

Angela
Meest gestelde
vragen
elk huis
een gratis
digitale
brochure
Scherpe
onderhandelaar
Regelmatig
open huizen dagen
Hoge ranking
op Funda
Gratis
professionele
360° foto's

Robert van Dop

Directeur

Robert van Dop
Makelaar met
vele plussen

Maak een afspraak