Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Taxatie

U wilt de marktwaarde weten van uw woning voor het verkrijgen van een hypotheek? Een taxatie geeft hier antwoord op. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur de taxatie uitvoert. Dat kan bij Dupont Makelaars (NVM Makelaar).

NVM-taxateurs moeten voldoen aan periodieke educatie. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en de kennis actueel. De taxateur beschikt daarnaast over een uitstekende referentie-database en is dus een betrouwbare keuze.

Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk

U krijgt doorgaans te maken met een taxatie als u een woning koopt of bij het oversluiten van uw hypotheek. De taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning zoals deze past in de woningmarkt van uw regio. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk. Dat betekent dat dit afwijkt van de WOZ-waarde die is samengesteld uit een rekenkundig model, uit een eerdere periode.

  • TAXATIERAPPORT BINNEN 1 WEEK
  • TAXATEUR MET MARKTKENNIS
  • SNEL, VAKKUNDIG EN SCHERP GEPRIJSD

Hoe wordt de taxatie vastgelegd?

Onze taxateur legt na de taxatie al zijn bevindingen in een taxatierapport vast. Wij hanteren daarbij een uniform taxatiemodel, waardoor de kwaliteit is gegarandeerd. Met dit rapport kunt u, afhankelijk van uw doel, bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag doen of deze oversluiten. Het taxatierapport is geen garantie dat u de hypotheek of het geld krijgt.

Wij leveren door het NWWI goedgekeurde taxatierapporten!

Taxatie offerte aanvragen