Dupont ERA Makelaars B.V
Dupont ERA Makelaars B.V

Schie 7
3111 PM SCHIEDAM

€ 600.000,- k.k.

Op een prachtige locatie, midden in het historisch centrum van Schiedam, bieden wij u deze sfeervolle (eengezins) kadewoning aan. Het is een unieke locatie waarbij het leven aan het water een onderdeel van de dagelijkse ervaring is. In de zomer gezellig door de boten die voorbij varen en heerlijke zwoele zomeravonden aan de kade met vrienden bbq'en! De locatie heeft een fijne combinatie van het stadse gevoel met het sociale, prettige contact met buurtgenoten. De buurt voelt heel gemoedelijk aan. In deze levendige omgeving vind je diverse winkels, goede horecagelegenheden op loopafstand en alle andere dagelijkse voorzieningen. Ook het openbaar vervoer en de uitvalswegen liggen binnen handbereik, met de metro, de tram en het NS station op minder dan 500 meter.

Het bouwjaar van de woning is 1910, waarbij charme van vroeger en comfort van deze tijd gecombineerd zijn. De woning is modern afgewerkt. De huidige bewoners hebben de woning in 2016 met hoogwaardige materialen volledig verbouwd en al hun liefde erin gestoken, daardoor is de authenticiteit van de woning behouden gebleven. Op de begane grond bevindt zich onder andere het eetgedeelte met open keuken ca. 53 m² en directe verbinding d.m.v. vouwdeuren naar de kade. Op de eerste verdieping is een ruime brede woonkamer (ca. 50 m²) gerealiseerd met zonnig balkon waarbij de glazen achterpui opengeschoven kan worden. De tweede verdieping bezit een nieuwe dakopbouw, waardoor er twee extra kamers, een luxe badkamer en een balkon zijn verkregen. Kozijnen zijn vernieuwd en schilderwerk is up-to-date.

Indeling

Begane grond
Entree vanaf de kade van de Schie, met uitzicht over de omgeving.

De ruime open keuken is van alle gemakken voorzien; een heerlijk groot kookeiland, aan weerskanten genoeg opbergruimte door de inbouw- en onderkasten. Het werkblad is van zwart graniet. Tevens is het uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, stoomoven, grote koelkast en een grote vriezer. Koelkast en vriezer zijn in een wand weggewerkt. Het eetgedeelte heeft een mooie lichtinval met grote ramen/deuren welke helemaal open geschoven kunnen worden. Je hebt hier een geweldig uitzicht over de kade en het water. De gehele begane grond is voorzien van leisteen vloertegels. De wanden zijn strak gestukt en daarnaast zijn de houten balken op een hoogte van plm. 3 meter in het zicht, wat een fijne authentieke sfeer geeft in de woning. Tevens beschikt de begane grond over een trapkast en twee vaste kasten, waarin de meterkast, de aansluiting voor de wasmachine en droger en de opstelplaats van de cv-combiketel (2020) en de mechanische ventilatie zich bevinden. De deuren zijn van massief hout gemaakt. De toiletruimte is achterin de woning gelegen. Via een open stijlvolle trap gaat men naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Heerlijke ruime en brede private woonkamer gelegen over de gehele etage, met zonnig balkon op het zuiden. Ook op deze verdieping kan je de grote ramen/deuren helemaal open schuiven zodat je het balkon, voorzien van eiken houten delen, bij de woonkamer kunt betrekken. De woonkamer is voorzien van een mooi lamel merbauparket. De wanden zijn strak gestukt, en ook hier zijn de houten balken nog in het zicht. Eventueel zou je op de eerste verdieping nog een extra slaap- of werkkamer kunnen creëren.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot 2 functionele slaapkamers, beide ca. 11 m² groot en de badkamer. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde is voorzien van grote inbouwkasten (2,5 m²). De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt via de hoge openslaande deuren toegang tot het tweede balkon, voorzien van eikenhouten delen waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Ook deze slaapkamer is voorzien van grote inbouwkasten (2,5 m²). De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een geoliede grenen vloer. De luxe badkamer is voorzien van een douchehoek met regendouche, een dubbele wastafel van natuursteen, designradiator en een toilet. De badkamer heeft natuurlijke daglicht toetreding door middel van grote ramen, waar 's-ochtends het eerste daglicht naar binnen schijnt. De wanden in de badkamer zijn gestukt met beton ciré en de vloertegels zijn van zwart marmer. De overloop bevat een dakkapel met daglicht toetreding. Het dak is goed geïsoleerd en voorzien van zinken dakgoten.

Afmetingen
Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u naar de plattegronden.

Bijzonderheden
- Oorspronkelijke bouwjaar 1910, in 2016 geheel gerenoveerd
- Gelegen op eigen grond
- Additioneel: Mogelijkheid tot het kopen van een overdekte PARKEERPLAATS (Groenweegje/Spinhuispad) voor € 29.500,- k.k.
- In het historisch centrum van Schiedam met beschermd stadsgezicht
- Energielabel D
- Verwarming en warm water middels cv-combiketel (Intergas 2020)
- Meterkast met 9 groepen en aardlekschakelaar
- Glasvezelkabel aanwezig
- Geheel voorzien van houten kozijnen en grotendeels voorzien van dubbele beglazing HR++ (2 ramen in de keuken normaal dubbel glas)
- Achter het huis bevindt zich een strook eigen grond voor onderhoud of opslag, toegang via eigen keuken
- Betreft een beschermd stadsgezicht
- Ouderdoms- en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Oplevering eind december 2024

Dupont behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Deze informatie is door ons kantoor met de grootste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Alle verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg dan wel tot het uitbrengen van een bod.

Overdracht

Vraagprijs
€ 600.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Aantal woonlagen
3
Kwaliteit
normaal
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Huidige bestemming
woonruimte
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed
Dak
zadeldak
Bijzonderheden
beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen
mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel en schuifpui
Isolatie
dakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Energie

Energielabel
D
Warm water
c.v.-ketel

Bergruimte

Parkeergelegenheid
betaald parkeren en parkeervergunningen

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in centrum en aan vaarwater

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140 m²
Perceeloppervlakte
56 m²
Inhoud
501 m³
Buitenruimte oppervlakte
20 m²
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM
Schie 7, SCHIEDAM plattegrond 0
Schie 7, SCHIEDAM plattegrond 1
Schie 7, SCHIEDAM plattegrond 2

Meer weten over Schie 7 in SCHIEDAM?